Telefon: 911 56 071

/**

Personvern og retningslinjer

Vår personvernerklæring

 

Denne personvernerklæring (Privacy policy) gjelder ved besøk på dette nettstedet. Vi respekterer personvernet! All informasjon innsamlet fra våre sider behandles strengt konfidensielt og vil ikke bli videreført til tredjeperson. I utgangspunktet er du anonym ved besøk på våre nettsider. Ved besøk registreres kun din datamaskins domenenavn (IP adresse), ikke din e-post adresse. 

Vi innhenter noen ganger informasjon om de besøkende til våre nettjenester, slik at vi kan forbedre og tilpasse vår internett-tjeneste. Dette gjøres imidlertid helt anonymt, og det er ikke mulig å identifisere enkeltpersoner. Vi bruker såkalte informasjonskapsler til å forbedre kvaliteten på tjenestene våre. Informasjonskapsler er standardiserte tekstbiter som lagres av nettleseren din. 

Etter hvert som Internett utvikler seg, kommer også personvernpolitikk til å utvikle seg. Endringene i vår sikkerhets- og personvernpolitikk vil bli lagt inn på denne siden så fort som mulig. 

Ønsker du ytterligere informasjon, kan du kontakte Conit AS,Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Mer informasjon om personvern finner du på Datatilsynets hjemmeside her: Datatilsynet.